Makelaar in Alkmaar

Wenst u gebruik te maken van een makelaar Alkmaar omdat u van plan bent een woning te kopen of te verkopen dan kan Gerard Vel Makelaardij u op een juiste wijze van dienst zijn. Door ons als makelaardij in de hand te nemen komt u niet voor verrassingen te staan. Aspecten als verborgen gebreken ontdekken, voldoen aan milieueisen, een voorlopig koopcontract opstellen worden allemaal voor u geregeld indien u gebruik maakt van onze expertise.

Als makelaar Alkmaar zorgen wij er uiteindelijk voor dat alles wat met de koop of verkoop van een woning te maken heeft netjes voor u wordt geregeld. Opties, ontbindende voorwaarden, overname van roerende goederen, contact met de notaris, wij zorgen ervoor dat u daar geen omkijken naar heeft.

Wanneer wij als makelaar Alkmaar voor u optreden dan is het realiseren van de beste prijs ons doel. Alvorens wij daadwerkelijk overgaan om een woning voor u te kopen of te verkopen nemen wij eerst ruim de tijd om belangrijke zaken met u te bespreken. Samen bekijken wij wat uw woonwensen zijn en ook besteden wij aandacht aan wat u precies van ons verwacht. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat wij als opdrachtnemer en u als opdrachtgever op één lijn staan.

Schakelt u ons in voor een aankoopopdracht in de hoedanigheid van makelaar Alkmaar dan zorgen wij ervoor dat u bij de bezichtiging van de woning voorzien wordt van juiste adviezen. Daarnaast proberen wij wat betreft de prijs zo gunstig mogelijk te onderhandelen. Wat ook van belang is, is de bouwkundige staat. Middels een bouwkundige keuring zorgen wij ervoor dat de woning een juiste keuring ondergaat.

Waar wij ook als makelaar Gerardvel naar kijken bij de aankoop is of er bijvoorbeeld een bestemmingsplan aanwezig is. Ook doen wij een onderzoek naar milieuaspecten. Hierbij kunt u dan denken aan asbest of bodemverontreiniging. Al met al geniet u altijd van begin tot eind op maat een deskundige begeleiding van ons.

Opzoek naar een makelaar Alkmaar? Gerard Vel Makelaardij heeft de juiste expertise in huis.