Makelaar Amsterdam

Bent u opzoek naar een full service makelaar voor het bemiddelen bij de verkoop van uw woning in Groot Amsterdam, dan dient u te zijn bij makelaarFRANK. Doet u zaken met makelaarFRANK dan krijgt u te maken met een deskundige makelaarskantoor. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat uw vastgoedproject in goede handen zit. Een ander positief aspect van het in zee gaan met makelaarFRANK is, dat er gewerkt wordt met flexibele tijden en dat er ook waarde wordt gehecht aan uw mening.

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van makelaar FRANK als uw makelaar Amsterdam, dan kunt u voor alles wat betreft de verkoop van uw woning een beroep doen op onze expertise. Als makelaarskantoor werken wij met pakketten. In principe kan een pakket voorzien in alle noodzakelijke handelingen die bij een koop of verkoop om de hoek komen kijken. Indien er specifieke wensen aanwezig zijn, dan bestaat de mogelijkheid ook om een pakket op maat voor u als klant samen te stellen.

Indien wij als makelaar Amsterdam een pakket op maat samenstellen dan kan dit bijvoorbeeld op basis zijn van het maken van hoogtefoto’s, een styliste of zelfs herstelwerkzaamheden. Maar uiteraard blijft het daar niet bij.

Als makelaar Amsterdam kunnen wij er ook voor zorgen dat er een brochure ontworpen en gemaakt kan worden wat betreft de koop of verkoop van een woning. Ook is het mogelijk dat er een gespecialiseerde promotiebureau zorgdraagt voor buurtmailing kaarten.

Waar wij ook zorg voor dragen als makelaar Amsterdam is, dat u inzicht kunt krijgen in het kadaster en dat er promotie via het internet plaatsvindt en dan wel middels de inzet van social media. Niet te vergeten daarbij is de plaatsing van uw woning op de meest geraadpleegde huizensites zoals Funda, Huislijn en Jaap.

Een makelaar Amsterdam nodig? makelaarFRANK kan u op de juiste wijze van dienst zijn.